Infopalette

Data expliciet ontkoppeld van functie

Wat is infopalette 
Infopalette is een platform in de cloud waarmee je handig en flexibel je informatie inzet ten dienste van je organisatie.
Middels het dynamische formulier, dat je afhankelijk van de situatie opstelt. Zodat bij een belletje automatisch de velden voor voornaam, achternaam en doel van het gesprek verschijnen. Wil je tijdens het gesprek bijvoorbeeld een plan opstellen, dan voeg je dat er simpel aan toe. Uniek in infopalette is de vanzelfsprekendheid waarmee de medewerker  zijn of haar kennis en ervaring toevoegt. Waarmee de medewerker het verschil maakt en de kennis van de organisatie groeit. 

Waarom Infopalette:
Met Infopalette creëren organisaties continue kennis groei. Zijn medewerkers meer betrokken want met hun kennis en kunde maken zij het verschil. Ook pas je automatisch de 80-20 regel toe, door 80% van het formulier in 20% van de tijd op te zetten en de laatste 20% gewoon in de praktijk in te vullen. Hoe efficiënt wil je het hebben?

Infopalette is de simpele en vooral praktische tool die ervoor zorgt dat je teams zich bezig houden met de inhoud.  

Green-shape-ubindr-menu

Een andere benadering.
Andere kwaliteiten.

blue-shape-overons-ubindr

Voor wie is Infopalette
Voor kennis gedreven organisaties waarin de burger, klant of patiënt centraal staat.
Waar het veld `overig` meer dan eens wordt gebruikt om belangrijke informatie op te slaan die nergens anders gecategoriseerd kan worden, maar die je in de informatievoorzieningen never nooit meer terug kan vinden. Niet in een rapportage en niet als dat juist het verschil gaat maken voor jouw klant, patient of inwoner.
Voor die organisaties die de uitzonderingen wel belangrijk vinden waardoor de kwaliteit naar de burger, klant en patiënt geoptimaliseerd wordt.
En organisaties die niet onnodig tijd en geld in software management processen willen verliezen   

 

Hoe werkt Infopalette:
Infopalette bestaat uit 5 simpele stappen   

Gesprek met het management èn de echte gebruiker(s) van het systeem.

  • Hierdoor weten we precies welke onderwerpen en parameters je echt nodig hebt en laten we de rest daar buiten. 
  • Zo verlies je geen tijd aan invulvelden binnen je informatievoorzieningen die overbodig zijn en weten wij welke invulvelden wel inbegrepen moeten zijn. 
  • Dit noemen we het opzetten van een ontologie.

 

Inrichten van jouw Infopalette

  • Via een slimme intelligentie (o.a. RDF van Linkeddata) zorgen wij ervoor dat het maatwerk voor jouw organisatie binnen no time als een huis staat en zo flexibel is als wat je nodig hebt. 
  • We zorgen ervoor dat jouw Infopalette eruitziet als onderdeel van jouw organisatie, met bijbehorende huisstijl en logo. 
 

Onboarding

  • Een praktische training waarin jouw gebruikers weten hoe het intuitieve (blogje naar wat intuitief binnen Infopalette betekent) informatievoorziening Infopalette te gebruiken.
 

Aan de slag

  • Een 24/7 supportsysteem via telefoon of ticketing. 
 

Evaluatie

  • Na 2 en 4 maanden heb je contact met ons team om jullie Infopalette te evalueren en mogelijke vragen te beantwoorden.